Skip to Content
Lev Lyst Wellness

Helse & velvære Retreat

Retreat

Velkommen til Lev Lyst Wellness helse & velvære retreat, hvor din helse og ditt velvære står i fokus. Våre retreat er designet for å gi deg en helhetlig opplevelse som fremmer bevisstgjøring, balanse og harmoni.

Grunnpillarene i innholdet vil alltid være at du kan nyte ren og ekte mat ~ tilberedt med omtanke for både kropp og sinn. Undervisning i yoga som gir deg ro og hvile, samtidig som det styrker og revitaliserer kroppen. Du vil lære mer om helse og velvære i et helhetlig perspektiv ~ hva påvirker negativt og positivt. En fin blanding av teori og praksis.

Omgitt av vakker natur skaper vi et miljø som fremmer indre ro og gir påfyll til både kropp og sinn.

 

Å delta på retreat vil gi deg muligheten til en dypere forbindelse med deg selv og hvordan du kan ivareta din helse og ditt velvære bedre. Å være i naturen i kombinasjon med ro og hvile vil gi deg en anledning til å dra hjem med en fornyet energi og inspirasjon.

Lev Lyst Wellness helse & velvære retreat er vil gi deg bevisstgjøring, ny læring og inspirasjon til endring i ditt hverdagsliv.  Med hensikt å skape mer ro og balanse i en hektisk hverdag.