Skip to Content
Lev Lyst Welness

Våre tjenester inkluderer

Energimedisin

Målet til Lev Lyst Wellness er å tilby deg en innovativ tilnærming til helse og velvære gjennom avanserte teknologier innen energimedisin, i kombinasjon med det menneskelige og varme møte. 

Energimedisin er en innovativ tilnærming til medisinsk behandling som bruker fysikk og elektromagnetisme i stedet for kjemikalier. Ved å aktivere kroppens naturlige elektriske system, bidrar energimedisin til å støtte kroppen gjennom å revitalisere og balansere ubalanserte eller svekkede funksjoner. Denne teknologien styrker kroppens egen evne til å gjenopprette helse og velvære, og tilbyr en effektiv, ikke-invasiv og smertefri metode for behandling. Teknologien og utstyret som benyttes er vel utvalgt gjennom gode samarbeidspartnere i Norge, Europa og USA. Vitenskapelig forskning ligger til grunn for valg av alt utstyr som benyttes. 

Bevisstgjøring og endring

Hos oss tror vi på en helhetlig tilnærming til helse og velvære, hvor bevisstgjøring og endring står sentralt. Vi veileder deg gjennom en prosess hvor du blir mer bevisst på dine behov, mønstre og utfordringer, slik at du kan ta informerte valg som fremmer ditt velvære. 

Helse og velvære

Hos Lev Lyst Wellness mener vi at ekte helse og velvære innebærer å balansere og integrere disse nøkkelområdene for å oppnå et harmonisk og tilfredsstillende liv. Gjennom bevisste valg og handlinger kan vi alle strebe mot en tilstand av optimal helse og velvære.

Veien til endring og bevisstgjøring.
I dagens samfunn er vi ennå ikke fullt ut bevisste på hva ekte helse og velvære innebærer. Vi er på god vei, men det er ofte de små og enkle tiltakene som er viktige å starte med. 

Yoga

For økt livskraft, glede og harmoni

Yoga er for alle og det er et unikt verktøy å benytte for å bli både fysisk, mentalt og emosjonelt sterkere. Gjennom å bli kjent med din pust og ditt mønster, kommer du enklere i kontakt med kroppen, sinnet og følelsene. Du kan lettere regulere og skille hva som er hva. De fleste mennesker har mye stress, uro, skader, traumer (sår) som er både mentalt og fysisk betinget. For å lettere kunne regulere deg selv og håndtere det som har vært i fortid, nåtid og fremtid er en myk og bevisst tilnæring nødvendig. Da bygger du motstandsdyktighet både mentalt, emosjonelt og fysisk. Resultatet blir at din naturlige intuisjon fungerer bedre.