Skip to Content
Lev Lyst Wellness

Bioresonans terapi

Biostar-NLS systemet

Bli kjent med vår bioresonans terapi behandling fra Biostar Technologies som benytter seg av kroppens egne elektromagnetiske bølger for å identifisere og korrigere ubalanser på cellulært nivå. Denne ikke-invasiv metoden hjelper til med å gjenopprette kroppens naturlige energiflyt, styrke immunforsvaret og fremme gunstigere helse og velvære.

Bli kjent med vår bioresonans terapi behandling fra Biostar Technologies som benytter seg av kroppens egne elektromagnetiske bølger for å identifisere og korrigere ubalanser på cellulært nivå. Denne ikke-invasive metoden hjelper til med å gjenopprette kroppens naturlige energi flyt, styrke immunforsvaret og fremme gunstigere helse og velvære.

Dr.Ryke Geerd Hamer´s innsikt: Sykdommer kan oppstå fra ulike miljøfaktorer, kosthold, stress , traumer med mer. Dette fører til kroppslige forstyrrelser. Biostar-NLS sin bioresonans enhet, leser av kroppens energi og studerer elektromagnetiske bølge mønstre. Det er en helhetlig, ikke-invasiv, kvantebasert modalitet for å forstå og adressere disse helse kompleksitetene.

Biostar-NLS-systemet er en teknologi som kan forstå og samhandle med energien i kroppen vår. Den bruker denne energien til å bringe positive endringer til spesifikke problemområder, og øker den elektriske aktiviteten til cellene. Dette hjelper cellene tilbake til normal og bedret funksjon over tid. I tillegg stimulerer systemet også vagus nervesystemet, noe som er viktig for vårt generelle velvære. 

Hvordan virker Biostar-NLS?

Se video her:

 

Hva sier vår erfaring om fordelene ved å motta Biostar NLS bioresonans terapi?

 • Bedret stress regulering i det autonome nervesystemet
 • Bedret Vagus nerve regulering
 • Styrker og balanserer immunsystemet og hormonsystemet 
 • Forbedret søvnkvalitet  
 • Forbedret mental klarhet, hukommelse og fokus
 • Styrker den mentale helsen 
 • Forbedret muskel mobilitet og koordinasjon
 • Redusert aldringsprosess forårsaket av stress
 • Styrke fordøyelsessystemet 
 • Støtte ved langvarige infeksjoner 
 • Bidrar til å svekke den negative virkningen av virus, parasitter, bakterier og sopp
 • Generell bedret energinivå og vitalitet  - økt følelse av velvære 

Biostar bioresonans NLS biofeedback systemet jobber målrettet med Vagus-nerve stimulering som bidrar til å styrke kroppen ved ulike stresspåkjenninger. Alt handler om å gjenopprette organismens evne til å regenerere og balansere seg selv. Behandlingen er helhetlig, integrerende, ikke-invasiv og smertefri. Den styrker, balanserer og optimaliserer immunsystemet og nervesystemet. META-terapi hjelper kroppen med å fjerne blokkeringer og balansere seg selv.

Det er trygt for gravide kvinner og barn. 

Biostar SoundBiotics - MetaVox lydterapi 

Lydterapi er en ny alternativ terapi som forsker på effekten av lavfrekvent lyd og vibrasjon på menneskers helse og velvære. I det voksende feltet energimedisin er det velkjent at universet vårt er skapt gjennom frekvens mønstre. God forskning støtter dette. 

Vitenskapen dokumenterer nå det mystikere gjennom mange generasjoner alltid har visst; Alt som eksisterer i de fysiske, mentale, emosjonelle og åndelige dimensjoner gjør det på en vibrerende basis. Dette er åpenbart hvis du tenker på at elektroner alltid beveger seg og vibrerer. Det er bevis på at hjernen, i tillegg til å være en «mester kjemike»r, er en svært kompleks tonegenerator og styrer kroppens systemer gjennom frekvens.

Lydterapi er en del av behandlingen i Bioresonans terapi med Biostar NLS. 

Les mer her

Kvanterespons skalarbølger er et teoretisk konsept innen kvantefysikk som antyder eksistensen av bølger som kan samhandle med materie på avstand, uten behov for direkte kontakt. Disse bølgene antas å bære informasjon og kan mulig påvirke oppførselen til partikler og systemer.

Mer detaljert informasjon bioresonans og kvanterespons teknologi. 

 • Biostar-NLS fanger opp kroppens resonans.

  Bioresonans er en altomfattende vurdering og behandlings modalitet som bruker klientens egen ultrafine elektromagnetiske svingninger. Metoden startet i 1977 utviklet av den tyske legen Dr. Franz Morell og elektronikkingeniøren Erich Rasche, hvor navnet MO-RA stammer fra. I løpet av mer enn 20 års forskning ble det funnet at hver person har et unikt spekter av ultrafine elektromagnetiske svingninger som kan registreres, bearbeides og deretter brukes som terapi elektronisk. I dag er det kjent at de kjemiske prosessene i menneskers og dyrs kropper styres av "informasjonen" som bæres av og innenfor disse svingningene. Videre besitter organer og celletyper karakteristiske svingningsspektrum - som samtidig er unike for hvert individ. De elektromagnetiske svingningene det refereres til i Biostar-NLS "META-terapi" kan sammenlignes med (men er forskjellige fra og mye finere enn) hjerte impulsene detektert av et elektrokardiogram (EKG) eller hjernebølger målt ved et elektroencefalogram (EEG).

Hvordan Biostar-NLS fanger opp lysspekteret til kroppen

Før Isaac Newton trodde man at hvitt lys var fargeløst, og at prismet selv produserte fargen. Newtons eksperimenter viste at alle fargene allerede eksisterte i lyset på en heterogen måte, og at "korpuskler" (partikler) av lys ble viftet ut fordi partikler med forskjellige farger reiste med forskjellige hastigheter gjennom prismet. Det ble først senere forstått at farge er den synlige manifestasjonen av lysets bølgelengde.

Som et dispersiv prisme registrerer Biostar-NLS-skanningen og bryter opp lyset i dets konstituerende spektralfarger (regnbuens farger). Videre kan Biostar-NLS brukes til å reflektere lys, eller til å dele opp lys i komponenter med ulike polarisasjoner (brukes i META Therapy). I Biostar NLS inneholder hodetelefonene en spesiell komponent som et prisme, som brukes til å motta biofrekvensene fra kroppen. Når signalet er mottatt, blir signalet delt opp og hver frekvens blir deretter evaluert for mengden av tilstedeværelse oppdaget.