Skip to Content
Lev Lyst Wellness

Shambhala Healing Tools

Buddha Maitreya Etheric Weavers® 

Buddha Maitreya the Christ sine Quarts krystall pendler er svært effektive og dyptgående. Pendlene er et healing verktøy som stimulerer hjertet ditt til å våkne og endrer den negative energien din til en positiv energi. Den gir kroppen vitalitet og renser det eteriske feltet ditt.

 

Meditasjon med verktøy

Buddha Maitreya the Christ Meditasjonsverktøy: Tulku Buddha Maitreya the Christ, designer og skaper meditasjons verktøyene. Han overfører lys og healing gjennom disse verktøyene. Dette sammen med pujaene som er hans personlige meditasjonsmusikk laget for Soul Therapy.

 

Etheric Weaver kan brukes

  • mot smerter
  • til å roe deg ned
  • fjerne negativitet
  • til meditasjon og healing på daglig basis
  • beskytte deg mot negative energier
  • til å heale deg fra negative mønstre

Hvordan bruke en Etheric Weaver® 

Ingen forkunnskaper trengs og alle kan bruke en Etheric Weaver®. Pendelen er enkel å bruke som et healing verktøy på deg selv og andre. For behandling av andre holder du pendelen over den kroppsdelen der symptomene er, enten det er fysisk, psykisk eller emosjonelt. Pendelen vil starte å bevege seg i sirkulerende bevegelser der det er noe å behandle. Den stopper når den har fått energien til å flyte og det er balanse.

Etheric Weaver® finnes i flere forskjellige farger og størrelser. Vi tilbyr behandling med Buddha Maitreya sine pendler og det er mulighet for å kjøpe pendler i ulike strørrelser hos oss.

Etheric Weavers® kan også bestilles på nett hos Shambhala Healing Tools i England. 

Buddha Maitreya the Christ meditasjonsverktøy

I filmen “Little Buddha” får vi se historien til en liten amerikansk gutt som ble gjenkjent som reinkarnasjonen av Buddha, kjent som Buddha Maitreya i dette livet. Han startet i ung alder å lage disse healing meditasjons verktøyene som han ga til de gamle mesterne i Tibet, Nepal og India. Så fortsatte han men å tilby disse meditasjon og healing verktøyene til hele verden slik at han kan hjelpe å bringe lys, healing og transformasjon til alle.   

Historien bak Buddha Maitreya sine healing verktøy