Skip to Content

Om Siri

Lev Lyst Wellness er grunnlagt av Siri, en dedikert gründer med 13 års erfaring. Siri's egen helsereise og ønske om bedret velvære har motivert henne til å bidra til forbedret helse hos den enkelte, som igjen kan bidra til bedre folkehelse. Med en bred utdanning innen helse og ernæring, inkludert grunnfag i medisin, ernæringsterapi, selvutvikling, og ulike former for trening og yoga, har Siri en omfattende kunnskapsbase å dele fra.

Hennes styrke i dag er å bistå mennesker i å oppnå bevisst endring over tid og en mer optimal livsstil på lang sikt. Siri's erfaring og engasjement gjør Lev Lyst Wellness til en unik ressurs for alle som ønsker å forbedre sin helse og velvære.

Samarbeid og erfaring

Siri har gjennom sine år som terapeut samarbeidet med flere leger som Dr. Geir Flatabø og Dr. Siri Aabel. Hvert år er hun med faglige oppdateringskurs gjennom Tunsberg Medisinske skole hvor hun har sin utdanning i ernæringsterapi og gjennom MediYoga International hvor hun har sin utdanning som yoga lærer og terapeut. Hun har erfaring med tilstander som lavt stoffskifte, stress og utmattelse, fordøyelsesbesvær, søvnproblemer, psykiske ubalanser, overvekt, støttebehandling ved kreft, long covid, kyssesyken med mer. Hennes tilnærming er å se på helheten utifra hennes erfaring og kunnskap.

En reise mot bevisst helse

Siri begynte tidlig å utforske helse både fysisk og mentalt. En av hennes første erfaringer var å kutte helt ut hvitt sukker og hvitt hvetemel, noe som hadde stor innvirkning på både hennes mentale og fysiske helse. Denne reisen har ført henne til å søke dypere forståelse og helhetlige løsninger på helse og velvære.

Individuell tilnærming

Siri understreker at hver enkelt har sin unike historie og reagerer forskjellig på ulike typer stimuli. Hun ser tydelig sammenhengen mellom fysiske plager og vår mentale og emosjonelle helse. I en verden med mye motstridende informasjon, er det viktig å lære gjennom erfaring og å være villig til å prøve og feile. Einstein sa det godt: "Galskap er å gjøre det samme om og om igjen og forvente forskjellige resultater."

Energi og helbredelse

Gjennom sin egen helsereise har Siri lært at helbredelse hverken er lineær eller mekanisk. Hun har de senere år dedikert seg til prinsippene innenfor energimedisin, som hun ser som en essensiell del av fremtidens medisin. Siri fokuserer på å forstå de mange årsakene til ubalanse og sykdom, inkludert fysisk, mentalt og miljømessig stress. Derfor er fokuset årsaks rettet behandling som handler om å «komme til bunns» i ubalansene, samt å forebygge at de oppstår igjen.

Din helse og velvære reise

Siri ønsker å bistå med påfyll slik at du kan ta ansvar for din egen helse og velvære. Du trenger å være villig til å delta aktivt og lære deg selv å kjenne gjennom innsats og tålmodighet over tid.

Still deg selv gjerne noen spørsmål:

  • Hva betyr god helse for deg?
  • Hva betyr velvære for deg?
  • Trenger du å endre noe i ditt liv for å få det bedre?
  • Hvor kan det være fint å starte du din endringsprosess?

Siri inviterer deg til å reflektere over disse spørsmålene og være åpen for å gi opp gamle sannheter til fordel for ny innsikt.

Tilnærming

"Jo mer jeg lærer, jo mer skjønner jeg at jeg ikke skjønner." Siri deler ydmykt sine erfaringer og fagkunnskap med håp om å skape en gradvis endring. Målet er å hjelpe flest mulig mennesker til å forstå hvordan de kan ivareta sin egen helse og forebygge samt behandle plager i større grad enn det som er vanlig i dag.

 

"Fremtidens lege vil ikke gi noen medisiner, men vil interessere sine pasienter i omsorgen for kroppens ramme, kosthold og årsakene til og forebygging av sykdom"

—Thomas A. Edison (1847-1931)

Velkommen til Lev Lyst Wellness – din partner på reisen mot bedre helse og velvære.

Om Lev Lyst Wellness

Lev Lyst Wellness er dedikert til å fremme en helhetlig tilnærming til helse og velvære. Med en tro på at det er hensiktsiktesmessig og mulig å styrke organismens naturlige helbredelgsesprosesser.

Les mer om Lev Lyst Wellness her