Skip to Content
Lev Lyst Wellness

Yoga på Geilo

Yoga på Geilo

Velkommen til rolige og kraftfulle yogastunder på Geilo. Undervisningen har fokus på ro, trygghet og harmoni. Programmene og dagens tema er alltid med i timene. Bevisstgjøring til å bedre ivareta sin egen helse både fysisk, mentalt og emosjonelt. 

Yoga i et lunt og hyggelig felleskap. 

 

Meld deg på yoga på Geilo her 

Velkommen til Yoga på Geilo

Torgbygget, andre etasje i Geilo sentrum

 

Vårt ønske er at du og flest mulig der ute skal finne en yogaform som passer for deg. Alle kan gjøre yoga, samtidig trenger du å finne noe som gir deg styrke og påfyll. Det å gi deg selv tid til å praktisere er det viktigste, at du velger å sette av tiden til deg selv. Det er fint å praktisere sammen i et fellesskap.

Påmelding er bindende og refusjon blir ikke gitt om avbestilling før eller etter oppstart.

Kort om Yogaundervisning på Geilo -du kan lese mer på denne siden

Medisinsk Yoga ~ en yogaform som passer for alle mennesker, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. En myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Er du helt frisk kan MediYoga gi deg økt bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.


Yogainspirert trening er en mer fysisk yogaform med fokus på dynamisk bevegelse og kroppsbevissthet i kombinasjon med bevissthet på pusten. Timene avsluttes alltid med veiledet avspenning/hvile. I denne undervisningen setter jeg sammen ulike yoga og pilatesøvelser for å styrke fleksibilitet, muskulatur og kroppsholdning.