Skip to Content
Lev Lyst Wellness

SommerYoga 2024

Gode, myke og fredfulle yogastunder denne sommeren!

Dette sommerkurset er dedikert til deg som ønsker å håndtere stress bedre i din hverdag og oppleve en dypere følelse av velvære. Ved stress belastning er det også vikitg å finne gode rutiner i hverdagen som styrker deg!

Kurset startet 27. juni og varer til 12. august.

Du kan fortsatt melde deg på da du vil ha tilgang til opptak av undervisningstimene i lukket gruppe. 

 

 

Yoga øvelsene vil bistå med å balansere hormonene dine, noe som er ofte er i ubalanse ved stressbelastning. Din generelle helse og opplevelse av velvære henger tett sammen med alt fra stresshormoner, stoffskiftehormoner og kjønnshormoner.

Stress, belastning og traumer setter seg i kropp og sinn - dette kurset vil og ha fokus på muskel, skjelett og bindevev - hvordan stress setter seg og hvordan det over tid kan håndteres bedre.

Du vil gjennom å følge dette kurset og opprette en jevnlig praktisering, kunne oppleve lindring i muskelsmerter og "vondter". Øvelsene er utviklet for å mykt og rolig strekke, styrke muskulatur, aktivere den delen av ditt nervesystem som skaper mer ro og harmoni - noe som bidrar til å løse opp i spenninger og forbedre mobilitet og fleksibilitet i hele deg.

MediYoga øvelsene er optimale  for å oppnå et mer balansert nervesystem. I en avslappet tilstand kan kroppen regenerere.

Tema i  SommerYoga kurset:

-hva skaper stress over din toleransegrense, hva kan du gjøre med det?

-hverdagsstress - hva påvirker deg positivt og negativt ?

-stress og din fysiske kropp: muskler, skjelett og bindevev

-stress og din hormonbalanse

-stress og ditt nervesystem

-stress og din pust

-stress - både positivt og negativt

-stress og betennelse

-det automone nervesystemet og Vagusnerven

 

Det å bruke tid på deg selv og ditt velvære i hverdagen, vil gjøre store forskjeller på hvordan du har det og hvordan du klarer å ta i mot livets opp og nedturer.

 

 

 

Yoga undervisningen inneholder:

 

Tema for timen og deling ca 15 min med tilstedeværelse i kroppen

Pusteøvelser

Dynamiske og statiske bevegelser

Meditasjon - pust og mantra meditasjoner

Avspenning og hvile

Program varer i fra 45-75 min

 

Varighet og følgende faste datoer er satt av (med forbehold om endringer):

Torsdag 27. juni kl 1500

Mandag 1. juli kl 1000

Lørdag 6. juli kl 1000

legg merke til et lite opphold i mellom her – da bruker dere opptak😊

Torsdag 18. juli kl 1000

Torsdag 25. juli kl 1000

Mandag 29. juli kl 1000

Mandag 5/8 kl 1000

Mandag 12/8 kl 1000

 

Tilgang 2 uker etter kursslutt. For deg som melder deg på videre til HøstYoga (ikke oppstartsdato enda) så har du tilgang i gruppen til neste kurs starter.

Siri er utdannet MediYoga lærer og terapeut, har videreutdanning i stress/utmattelse, søvn og pust. Har flere andre kurs innenfor yoga og Pilates. Siri har undervist trenings grupper siden 1999. Medisinsk Yoga er et verktøy hun benytter mye selv og å undervise andre da det har en stor effekt på å balansere nervesystemet og å "ta deg ned" og mer inn i din kropp - skape balanse og ro i ditt sinn. MediYoga er et fantastisk verktøy for å trene opp hjernen igjen etter stresspåkjenninger av alle slag.