Lev Lyst Wellness yoga

 

Yoga for å skape livskraft, glede og harmoni!

Lev Lyst Wellness veileder og underviser mennesker til bedre å ivareta sin egen helse både fysisk, mentalt og emosjonelt. 
Alle deler i oss er viktige ~ den fysiske kroppen ~ sinnet og tankene ~ følelsene ~ vår spirituelle kraft og intuisjonen. 

Yoga bidrar til å optimalisere balanse i disse delene av oss ~ jevnlig praksis er å foretrekke. 

 

Siri underviser i: 


Medisinsk Yoga ~
en yogaform som passer for alle mennesker, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. En myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon. Er du helt frisk kan MediYoga gi deg økt bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.

Yogainspirert trening er en mer fysisk yogaform med fokus på dynamisk bevegelse og kroppsbevissthet i kombinasjon med bevissthet på pusten. Timene avsluttes alltid med veiledet avspenning/hvile. I denne undervisningen setter jeg sammen ulike yoga og pilatesøvelser for å styrke fleksibilitet, muskulatur og kroppsholdning. 

Les mer om Online Yoga kurs som går jevnlig gjennom året. Les mer

På Geilo underviser jeg i Medisinsk Yoga og Yogainspirert trening i Vesleslåttvegen 17, 2. etg. Der har jeg også nå min klinikk.

Yoga timeplan på Geilo vår 2024


Her undervises Yoga timene til Lev Lyst Wellness ~ Yogastudio i Vesleslåttvegen 17, 2. etg, Geilo

 

 

Følg Lev Lyst på Facebook / Instagram for ytterligere oppdateringer. Yoga som terapi
Yogaøvelser som gjøres sakte og på en kontrollert måte er utformet for å utvikle fysisk fleksibilitet, skape mental avslapning og gi innsikt. Pusten spiller en fundamental rolle i yoga. Ifølge yogaens filosofi innehar pusten en vital kraft, eller Prana. Pusten er en ubevisst funksjon for de fleste mennesker. Men den kan endres bevisst gjennom bruk av forskjellige pusteteknikker som igjen påvirker velværet. Pusten er også en direkte refleksjon av forskjellige emosjonelle tilstander. Vi puster raskt og høyt oppe i brystet når vi er opphisset, og når vi er rolige puster vi dypere og roligere.

Derfor kan en bevisst endring av pusten påvirke direkte hvordan vi føler oss og skape fysisk, mental og emosjonell harmoni i oss. Pusten er en unik måte å oppnå direkte påvirkning av sinnets og kroppens ubevisste prosesser på.

Utøvelse av yoga påvirker kroppen og dens indre organer på mange forskjellige måter. Den skaper fleksible og utholdne muskler, påvirker fordøyelsen og hormonbalansen, gir et sterkere og mer utholdent nervesystem, bringer høyre og venstre hjernehalvdel i balanse og forbedrer søvnvanene – bare for å nevne noen få ting.

 

Yoga generelt, og spesielt MediYoga, er meget virkningsfulle supplerende metoder innen terapi og rehabilitering, og en stor gruppe med fysiske, mentale og emosjonelle lidelser blir påvirket, redusert og til og med kurert med støtte fra vanlig praksis. I dag er yoga inkludert som behandlingsmetode ved mange amerikanske, svenske og norske sykehus på områder som f.eks. rehabilitering av slagpasienter, hjertepasienter og kreftpasienter. 

Lev Lyst Wellness holder kurs for bedrifter, mindre og større grupper. Ønsker du å vite mer om; 

Forskning ~ Kunnskap ~ Utdanning ~ Les mer her