Biostar bioresonans energi/informasjons medisin

 

BIORESONANS TERAPI MED BIOSTAR NLS PRO 

Første time: 

Kartlegging av helse historie / Scanning / Evaluere nåværende tilstand og tiltak / Energi behandling / Lyd behandling (Sound Biotics - lydfiler blir tilsendt etter timen) Vi tar hår- eller negl prøver for fremtidige fjernbehandlinger.

kr 1875.- ink mva  

Les mer om priser her 

 

Målet med Biostar-NLS:

Målet er å registrere/lokalisere informasjon om hvordan det står til med kroppen på alle nivå via organ eller vev. Vi kan oppdage områder i kroppen som er i ubalanse før de manifesterer seg til et fysisk problem.

Biostar-NLS Pro er en bioresonans enhet som brukes til å måle energien fra menneskekroppen basert på elektromagnetiske bølger. Det brukes også til terapeutiske forhold forbundet med "unormale" elektromagnetiske bølger.  Bio-Resonance Feedback Therapy (META-Therapy) er grenseteknologi basert på kvantefysikk. Bio-Resonance kommer fra ordet resonere, å tune inn, synkronisering eller i balanse. Stress skaper blokkeringer i energiflyten, som deretter kan føre til sykdommer.  Behandlingen er helhetlig integrerende, non-invasive, smertefri og styrker immunforsvaret. Det er til og med trygt for gravide kvinner og barn.META-terapi hjelper med å fjerne blokkeringer, hjelper kroppen med å balansere seg selv.

 

Biostar-NLS fanger opp kroppens resonans. 

 

Bioresonans er en altomfattende vurdering og behandlingsmodalitet som bruker pasientens egen ultrafine elektromagnetiske svingninger. Metoden startet i 1977 utviklet av den tyske legen Dr. Franz Morell og elektronikkingeniøren Erich Rasche, hvis navn MO-RA stammer fra. I løpet av mer enn 20 års forskning ble det funnet at hver person har et unikt spekter av ultrafine elektromagnetiske svingninger som kan registreres, bearbeides og deretter brukes som terapi elektronisk. I dag er det kjent at de kjemiske prosessene i menneskers og dyrs kropper styres av "informasjonen" som bæres av og innenfor disse svingningene. Videre besitter organer og celletyper karakteristiske svingningsspektrum - som samtidig er unike for hvert individ. De elektromagnetiske svingningene det refereres til i Biostar-NLS "META-terapi" kan sammenlignes med (men er forskjellige fra og mye finere enn) hjerteimpulsene detektert av et elektrokardiogram (EKG) eller hjernebølger målt ved et elektroencefalogram (EEG). 

 

Nikola Tesla stadfestet - "do you want to understand the Universe, you need to think in terms of energy and vibaration"!  

 

Energikartlegging og frekvensmåling – Energinivåer er en god indikator på helsen din   

Biostar-NLS er en elektronisk enhet designet for mennesker for å måle det ikke-lineære magnetfeltet til ethvert biologisk objekt, trådløst og på få minutter. Energikartlegging og frekvensmålinger hentes fra hodetelefonene som måler informasjon fra det energetiske feltet (bio-field) biofilen rundt ethvert biologisk objekt. 

Resultatene er enkle å lese med Biostar-NLS

Biostar NLS viser enkelt resultatene fra akutte til kroniske tilstander i kroppen, energianalyse utføres på bare noen få minutter.

Når skanningen er fullført, viser programvaren en grafisk fremstilling av eventuelle forvrengninger i kroppens informasjon, samt anbefalinger for forskjellige typer terapi. Behandlingene vil deretter stimulere kroppens egen helbredende respons, og kroppen vil justere de registrerte ubalanesne.

Informasjonen om kroppen kan sammenlignes litt med programvaren til en datamaskin - informasjon / kommunikasjon som forteller kroppens biokjemi hvordan den kan organiser og strukturere seg selv. Hvis du har en "perfekt operativ programvare", vet kroppen din nøyaktig hva den skal gjøre og kan derfor reparere seg selv. I hovedsak er kroppen naturlig i stand til å jobbe ut fra en plan eller et sett med informasjonskoder for å optimalisere helse og homeostase på cellenivå (balanse)