Vår BioStar bioresonans biofeedback terapi kombinerer en rekke fordeler, fra stressredusering til forbedret søvnkvalitet, for å styrke kroppens naturlige balanse og revitalisere deg fra innsiden og ut.

Erfaringen vår viser en rekke mulige fordeler ved å motta Biostar bioresonans biofeedback terapi:

1. Redusert stress og belastning i nervesystemet: Terapien kan bidra til å roe nervesystemet og redusere effektene av stress.


2. Forbedret søvnkvalitet: Mange opplever bedre søvn etter behandling, noe som kan føre til økt energi og velvære.


3. Forbedret mental klarhet, hukommelse og fokus: Biofeedback terapien kan hjelpe med å forbedre kognitiv funksjon og mentalt fokus.


4. Redusert depresjon og avhengighet: Noen finner lindring fra symptomer på depresjon og avhengighet gjennom behandling.


5. Forbedret muskelmobilitet og koordinasjon: Terapien kan bidra til å øke bevegelighet og forbedre koordinasjonen.


6. Redusert aldringsprosess forårsaket av stress: Ved å redusere stress kan terapien bidra til å bremse ned aldringsprosessen.


7. Reduksjon av EMF belastning (negativ stråling): Noen opplever reduksjon i effekten av elektromagnetisk stråling etter behandling.


8. Styrking av fordøyelsessystemet: Biofeedback terapien kan bidra til å balansere fordøyelsessystemet for bedre helse.


9. Generell bedret følelse av velvære: Mange opplever en generell forbedring i velvære og livskvalitet etter behandling.

Biostar NLS Pro biofeedback-enheten bruker biocybernetics-teknologi basert på Nikola Teslas patenter for å skanne klienters energifelt raskt og nøyaktig. Denne kommuniserer med kroppens immunsystem for å oppdage og behandle stressbelastninger, og bidrar til å opprette kommunikasjon og stimuli til selvbalanse av kroppens immunsystem.

Quantum Biofeedback, som er en del av Biofeedback-terapien, er en sinn-kropp teknikk som hjelper mennesker med å påvirke det autonome nervesystemet. Ved å overvåke interne kroppsfunksjoner og utvikle en følelse av hvordan man kan påvirke dem positivt, kan Biofeedback-enheten oppdage og oversette fysiske funksjoner på måter som kan forstås.

Biostar NLS Pro fungerer utelukkende ved å kommunisere med personens immunsystem og gjenopprette balanse. Erfaringen vår viser at immunforsvaret kan forstyrres av ulike miljøpåvirkninger, og Biostar-systemet jobber for å gjenopprette og styrke det.

Biostar NLS systemet adresserer fysiske problemer og ubalanser fra en flerlags tilnærming, inkludert energisk, mental, emosjonell og fysisk. Ved å behandle de forskjellige komponentene samtidig, kan terapien bidra til å adressere og lindre mange forskjellige helseproblemer.

 

Fint at du utforsker mulighetene for EnergiMedisin hos Lev Lyst Wellness. Vi er her for å støtte deg på din reise mot bedre helse og velvære. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan våre terapier kan hjelpe deg med å oppnå dine helsemål og oppleve en dypere følelse av balanse og vitalitet.

Prisliste og øvrige behandlinger hos Lev Lyst Wellness