"Kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige folk" 

"Anbefaler på det varmeste Retreat med Siri og Mary-Janne her på Akinon Resort. Det har gitt meg større innsikt og visdom. De to damene er bare GULLE gode" 

"Disse dagene fyller meg og gir det indre livet mitt bedre mening og forståelse" "Flotte damer som gir av seg selv, er inspirerende og motiverer til endringer. Kjenner meg avslappet, trygg og klar til videre endringer når jeg kommer hjem og gleder meg til å bruke det jeg har lært på kurset. Stor Takk!" 

"Anbefaler på det sterkeste at alle som vil ha forandring i livet sitt, men ikke helt vet hvorfor/hvordan, tar dette kurset!. Disse to er de beste kursholderene! Jeg visste hele uken at dette stedet var spesielt, og når eierene av Akinon fortalte intensjonen sin, hva Akinon betyr, fikk alt mening. Dette stedet er kjærlighet"

 "Kjenner at stor takknemlighet, mye kunnskap og ekte kjærlighet berører meg i disse dagene jeg har vært i denne gruppen. Siri og Mary-Janne når frem til meg gjennom deres store intensjon om hjelp til endring i arbeidet de gjør her" 

"Omsorgsfulle og kunnskapsrike kursholdere som klarte og skape et avslappet miljø og et godt sammensatt program. Fantastiske dager med sol, påfyll, inspirasjon, kunnskap og kjærlighet"


Deltakere fra Finn din indre kraft ~ skap din beste helse oktober 2017, Akinon Resort, Spania med Mary-Janne Nystøl og Siri Hole Stensson


***

"Siste kvelden her på Akinon resort har kommet, og jeg mimrer om alt jeg har opplevd. Jeg skriver «mimrer», fordi det føles som om jeg har tilbakelagt en lang reise. I virkeligheten har vi bare vært samlet i under ei uke, jeg og de andre deltagerne på Lev lyst sitt retreat/ kurs, kalt «Yoga for detox».

Lite visste jeg før kursets start, om hvor lang reise det er mulig å ta i sitt indre, på så få dager. Ved å overlate kontrollen til Siri, og følge hennes kloke råd, har jeg blant annet oppdaget hvor mye kraft det bor i oss mennesker. Det er en opplevelse som er så vanskelig å gjengi med ord, at jeg sitter og lurer på hvordan jeg skal forklare denne nye erfaringen, til mine nærmeste.

Min anbefaling blir derfor at du gir deg selv muligheten til å oppleve det samme som meg. Åpne hjertet ditt, og la de skeptiske tankene fare. Du har alt å vinne på å la Siri hjelpe deg med å utforske og ikke minst utfordre, nye sider ved deg selv.

Med på kjøpet får du nyvunnet inspirasjon, en deilig takknemlighetsfølelse, og masse nye verktøy til livsreisen din. Du kommer ikke til å angre!"

Anita Hjertviksten Lindland ~ www.kronisklykkelig.no 

***

"Siri inspirerer meg utrolig mye. Jeg blir aldri lei av å høre på hva hun har på hjertet. Jeg har også vært på mediyoga-tur til Spania med Siri og det var helt fantastisk og livsendrende" ~Marianne

***

"Må bare oppleves!" 
Karpathos deltaker 2018 ~ Finn din indre diamant

***

"Tusen takk for et fantastisk retreat i nydelige omgivelser! Helgen ble en nydelig pustepause fra en hektisk hverdag og jeg dro hjem opplagt, inspirert og med mye mer kunnskap enn jeg hadde da jeg kom. Siri og Anne Gøril var inspirerende, omsorgsfulle og kunnskapsrike kursholdere". Hilsen Astrid Fuhr

***

"En utrolig fin helg, med en unik sjangse til å bli kjent med, forstå  og kjenne på kroppen hva Mediyoga er for noe.  I kombinasjon med vakre omgivelser og servering av nydelig, ren mat - så er dette en helg som setter spor." 

Deltaker Yoga og meditasjons Retreat ~ Storestølen januar 2018

***

"Hjertelig takk for fine dager sammen på Storestølen i januar. Jeg hadde stor glede av å bli introdusert for MediYoga og vil med sikkerhet følge dette programmet videre. Kurset var utrolig fint. Jeg kommer til å bruke Heart og /eller Flow daglig".

Deltaker Yoga og meditasjons Retreat ~ Storestølen januar 2018