Jeg fortsetter med julekalender gjennom desember med video, direktesending (korte) og visdomsord om tema som berører oss mennesker i våre hverdaglige liv. 
 
Tema og delinger hvor intensjonen er å spre inspirasjon, glede og kjærlighet ~ selv om livet byr på opp og ned turer så får vi tilgang til vekst og utvikling med måten vi møter omgivelsene og oss selv på i slike situasjoner. Vi trenger å ha mer fokus på det vi få gjort noe med! Jeg vil ha tema som berører oss som mennesker og sjeler på det fysiske, emosjonelle, mentale og spirituelle plan ~ kom gjerne med ønsker!

Mest av alt har jeg fokus på kjærlighetskraften og at DU har alt inni deg allerede ~ det du trenger er å finne det frem ~ la ditt lys skinne innenifra og ut!

SatNam fra mitt hjerte til ditt hjerte!  
 
#julekalender #levlyst #inspirasjon #gave #deling #kjælighet #indrekraft #tilstedeværelse #pust #lekenhet #tøfferedager #utfordringer #utenforkomfortsonen


Følg og Lev Lyst på Instagram og Facebook


Fredag 1. desember 2017

Velkommen til 1ste Lev Lyst luke. Håper du vil følge meg utover i desember og at du kan kjenne en inspirasjon og glede i det jeg deler. Temaene er ikke bestemt på forhånd ~ jeg skriver og deler om det som kommer til meg om den aktuelle dagen.  Jeg legger starten av mine delinger på Facebook og Instagram og så legges hele teksten ut for hver dag på min hjemmeside. 

Varmt velkommen og nyt åpningen av denne julekalenderen med temaet «Å ta i mot livet som det er..»

 

Dagen i dag ble langt i fra hva jeg hadde «forventet» ~ jeg trengte å sette mine gjøremål på «hold» ~ for å gjøre noe som er enda viktigere for meg ~ ta vare på og hjelpe et nært menneske og sjel i mitt liv <3

Jeg kjenner en enorm kjærlighet i meg når jeg kan få bidra til andre mennesker ~ spesielt når kjærligheten og takknemligheten tilbake er enda større ~ det er det reneste påfyll. Selv har jeg tidligere kunne bli irritert og frustrert når noe uforutsett oppstår og jeg trenger «å sette mine gjøremål på hold». Jeg har nødvendigvis ikke vist det utad ~ samtidig er jeg sikkert på at det har kjentes for de i mine omgivelser. I dag er det helt annerledes ~ jeg aksepterer livet mer og mer som det er. Slik livet viser seg og presenterer seg for meg hver dag. Oppvåkningen og bevisstgjøringen på hva som er verdifullt i mitt liv har blitt tydeligere ~ menneskemøter og relasjoner i alle former, og ikke minst min egen relasjon til meg selv! Jeg har erkjent at jo mer jeg tar i mot meg selv som jeg er og gjør endringer ut i fra mine forutsetninger ~ ja da aksepterer jeg jo livet mer slik det møter meg. Hva får jeg gjort noe med ? Jo hvordan JEG velger å møte og ta i mot livet ~ da kan jeg ut i fra mine forutsetninger og bevissthet påvirke mine omgivelser i veldig stor grad. I hver situasjon velger jeg bevisst kjærlighet ~ det er ikke dermed sagt at det ikke berører meg med sorg, sinne, frustrasjon, oppgitthet, frykt eller hva det måtte være… Jeg tillater det som kommer å få lov til å komme ~ aksept på mine følelser og ikke minst andre sine følelser!

Vi er programmert inn med så mye behov for «kontroll» og overlevelses instinkt ~ våre reaksjon og handlingsmønster skjer av seg selv ~ går på «autopilot». Derfor trenger vi avlæring, omprogrammering og ny læring for å lære oss å ta i mot livet slik det presenteres for oss ~ for DEG og for MEG. Jeg lover at det bringer frem så mye kraft i deg som du aldri har kjent på tidligere når du våger å ta i mot din egen sårbarhet, andres sårbarhet, ditt sinne, andres sinne, din frykt, andres frykt, din glede, andres glede, din kreativitet, andres kreativitet, din KJÆRLIGHET, andres KJÆRLIGHET!

Skal vi få til endring i verden starter det i oss selv og hvordan du og jeg erkjenner vår oppgave til å bli bedre til å ta i mot livet som det er ~ akseptere at det er annerledes enn det du tenker er «riktig» ~ finnes det noe «riktig og galt»? Det finnes kun et riktig for deg ~ din egen indre sannhet på din måte å ta i mot livet på <3

Jeg inviterer deg til å la adventstiden benyttes til å skape mer plass til aksept i deg selv og dine omgivelser ~ lytt inn i deg selv.

Nyt første desemberkvelden!

«When you change the way you look at things ~ the things you look at will change» ~ Wayne Dyer     

 

Lørdag 2. desember 2017

Desember og Super fullmåne helg ~ kraftige energier påvirker planeten og vi som bor her mye mer enn vi kanskje er klar over.. Noen er mer bevisst enn andre og benytter tilgangen til fullmåne energi til å gi slipp på det som ikke fungerer i ens liv lengere. Månen representerer det feminine aspekt, de lavere chakraene våre (knyttet til denne fysiske dimensjonen), Moder Jord, det ubevisste sinnet og våre følelser blant annet ~ med andre ord mye av det som er «usynlig» i oss ~ som vi er bevisst/ubevisst kommer enda tydeligere til overflaten. Sensitivitet og følelser er ofte det som viser seg for de fleste, i en kanskje litt mer kaotisk form eller det kan kjennes som ren indre fred og glede. Det kommer an på hvor du er på din reise, hvor villig du har vært og er til å gå til dypet i deg selv for å virkelig få opp det som ikke tjener deg og ditt liv lengere ~ som ikke tjener denne planeten lengere. Vi bærer på mange av de samme holdninger og trosmønster om oss selv og andre ~ vi har tenkt og skapt så mye frykt gjennom disse gamle mønstrene som virkelig er på tide å frigjøre seg i fra. Tiden er NÅ ~ du har større tilgang enn du aner til å sette deg selv FRI fra sinnets slaveri for å komme inn i din virkelige kraft ~ din hjertekraft. For å komme inn i deg selv så trenger du å være villig til å gå gjennom det som du fornekter i deg selv og i ditt liv, det ubevisste, følelsene dine, dine gamle holdninger og trossystem.. møte deg selv i det mest sårbare! Først da kommer du i kontakt med at det du er ~ er ren KJÆRLIGHET!

Øv deg på å bruke energiene og kraften i vårt univers ~ planeter, solen, månen, naturen, tall ~ alt tilgjengelig for deg om du velger å åpne opp å se, kjenne og høre beskjedene i energiene. Husk at det er så mye bakenfor det du ser med det blotte øyet. Sannheten finner du når du våger å bevege deg inn på ukjent farvann i deg selv og i livet ~ der er allerede tilgangen til å se, kjenne og høre et større bilde. Benytt de kraftfulle energiene nå i denne fullmåne perioden og i desember til å gå enda dypere inn i deg selv. Da blir livet en eneste stor gave når du velger å se, kjenne og høre rytment, pulsen og bevegelsen i alt som er ~ slik det er! Uten sinnets slaveri og mening om hvordan det skal være eller ikke være.

Vær velsignet under denne fantastiske Super fullmånen ~ månen er nå enda nærmere jorden og oppleves opptil 30 % sterkere i lysstyrke og 14% i størrelse.

Super fullmåne klem fra Siri  

Søndag 3. desember 2017

Søndag 3. desember ~ for en kraft beskjed på selveste Superfullmånen ~ produktene er laget i dag og sendes til Norge og Geilo i morgen!

Chakra kjærlighet 

37 chakraprodukter er på vei til meg og Lev Lyst ~ jeg er forelsket i disse produktene og bruker de hver dag!

100% organiske essensielle oljer satt sammen til de herligste body lotion som støtter energisystemet (chakrasystemet) ~ og de funker big time! De som allerede har kjøpt er super fornøyd. Nå er det mange som har forhåndsbestilt.

Chakra ~ produktnavn ;

Krone ~ Awakening 
3dje øyet ~ Imagination 
Hals ~ Expression
Hjerte ~ Passion 
Solar Pleksus ~ Energy
Navle/mage ~ Emotion
Rot ~ Grounding

ta kontakt med meg om du er interessert ~ får de ila kort tid ~ full av fullmånekraft 
Georgina Beament har lager produktene selv 
♥? med intensjon om å støtte deg og meg i oppvåkningen og veksten vi står i! Ren hjertekraft ~ jeg blir så inspirert når intensjon er så tydelig klar og ren.
SatNam  

 www.essentialmbs.com ~ her kan du lese om produktene

Mandag 4. desember 2017

Tema i dag på denne vakre mandag og i fullmåne energi  ~ PUSTEN.

Mange vet at de trenger å bli mer bevisst pusten ~ hvorfor skal du egentlig det ? Jo fordi det hjelper kroppen å slå på den delen av nervesystemet (det parasympatiske nervesystemet) som forteller kroppen at det er greit å slappe av, du kan slippe opp nå.. Ofte i hverdagens «autopilot» mønster er fokus på pusten fraværende for de fleste av oss. Med mange «gjøremål» på agendaen så er kroppen ofte i en «kamp & flukt» respons hvor kroppen blir fortalt hele tiden at den trenger «å gå i forsvar/til angrep». Da benyttes den delen av nervesystemet som sørger for at stressresponsen er «på» i for lang tid ~ det sympatiske nervesystemet. Blant annet funksjoner som fordøyelsen, blodsukkerbalanse og vårt stoffskifte er systemer som styres av denne responsen. Mange som opplever fordøyelses besvær, svingende energi og søvnforstyrrelser har som regel en del stress i livet ~ i en eller annen form. (Mat, miljøgifter, indre stress, ytre stress, traumer, medisiner etc) Mange er ikke en gang klar over at de har stressbelastning..

Pusten hjelper deg og «slå på» avslappings responsen i kroppen ~ den kan HVILE = raskere restitusjon og mer kvalitet på søvn blant annet. Bevisst pusting hjelper deg å ha mer fokus her og nå ~ gjør deg i bedre stand til å ta gode valg og beslutninger. Pusten gir deg en økt følelse av velvære, den renser og avgifter kroppen og sinnet ~ tankene blir klarere. Pusten hjelper deg med økt bevissthet og tilstedeværelse her og nå og ikke minst i kroppen som hele tiden er gir deg signaler, når du velger å lytte.

Tillat deg å ta deg noen minutter et par ganger i løpet av dagen ~ sett deg godt til rette på en stol, rett rygg og føttene på gulvet ~ lukk øynene ~ start å puste inn gjennom nesa og ut gjennom munnen ~ når du puster ut gjennom munnen så slipp opp i kjevepartiet slik at du virkelig åpner og slipper opp ~ gjør gjerne et gjesp eller to. La pusten få komme dypt ned i magen og fylle deg gradvis mer og mer fra nederst i magen til øverst i brystet uten å spenne nakke/skuldre ~ ha fokus på å fylle lungene. Tillat pusten som et verktøy til å komme dypere inn i nysgjerrighet og undring i deg selv. Det vil være steder hvor det er stramt, kjennes låst, kanskje ingen kontakt ~ la det får være slik og la pusten få komme til så spenningene kan slippe taket! Vær nøytral ovenfor det du møter i deg selv. Å komme i kontakt inn i deg selv ~ etter min anbefaling starter det alltid med pusten først.

Gjenta denne pusteteknikken i noen minutter og kjenn på tilstedeværelsen i kroppen. Det viktige her er at du våger og tillater å sitte gjennom uroen, tankekjøret, distraksjonene av alle slag ~ bakenfor der ligger roen og gleden ved å kun være til ~ hele veien hent deg tilbake til pusten som forankring og fokus. Pusten er ditt aller viktigste verktøy å starte med.

Ha en strålende kveld og ta noen gode dype pust i kveld ~ gjerne i kombinasjon med en meditasjon og avspenning. Kjenn på at det er godt å være deg ~ du er god nok som du er! La pusten bli din beste venn i hverdagen ~ helt gratis!