VårYoga ~ påfyll av livskraft og vitalitet
Fra hjertet <3 velkommen med på denne Yogareisen!

Yoga for mer selvinnsikt og ro!
Påfyll av livskraft og vitalitet
<3

en gave til deg selv!

Vi vet vi lever i en tid med store endringer på planeten vår og dermed i oss selv.
Å stå i plutselige endringer og følelsen av å ikke ha kontroll - det har vi forsåvidt aldri på noe - er en utfordring for oss mennesker.
Grunnen er at vi er så satt i våre gamle mønster og "programmeringer", hvor vår naturlige evne til respons er "sovende" i oss.
Det kan føre til mange ubevisste stress handlinger, tanker og følelser ~ som det kan være utfordrende å håndtere.
Potensialet i slike kriser i livet, er å da evne og åpne opp i en bevisst og myk selvransakelse for å øke selvinnsikten og selvbevisstheten - hvor legger jeg mitt fokus nå?
Fra denne forpliktelsen til deg selv kan du videre komme dypere inn i ditt senter å finne ro og fred. Disse tilstandene finner du kun inne i deg selv.

Samtidig da bli bevisst hva livskraft og vitalitet er, er avgjørende! For å kunne til enhver tid fylle deg selv - uten å være avhengig av noe som helst rundt deg!
Hva betyr dette?
Hvordan åpner du for tilgangen i deg selv?
På hvilken måte kan du kultivere livskraften i deg og bli mer vital ?

Din fysiske kropp er ditt tempel, akkurat som planeten er vårt tempel! Et tempel er et sted hvor det er åpent, lyst, energien flyter i balanse og
alt ligger til rette for at mennesket kan innta en meditativ tilstand av ro og tilstedeværelse. At du blir mer bevisst i dine energikropper (mentalt, fysisk, emosjonelt og spirituelt)
og rense deg jevnlig for urenheter å fylle på med ren livskraft som igjen bidrar til din vitalitet - det healer hele deg med ditt tempel og dermed planeten!

Dette kurset vil inneholde programmer som går dypt inn i ditt energisystem og bidrar til økt bevissthet (selvinnsikt) og balanse ~ mentalt, fysisk, emosjonelt og spirituelt.
MediYoga er en yogaform som passer for alle mennesker, også de med fysiske eller psykiske begrensninger. En myk, meditativ yoga med pusteøvelser, myke bevegelser og meditasjon.
MediYoga bidrar med å gi deg økt bevissthet, stabilitet, ro og harmoni.

Jeg inviterer deg inn i et åpent og kjærlig hjerterom hvor jeg bistår med og deler av mine erfaringer, visdom og kunnskap.
Undervisningen er i MediYoga som er et fantastisk verktøy for å skape mer balanse i deg selv og å komme i kontakt med den du er og lande inn i din kropp!

Fra hjertet velkommen med på denne reisen dypere inn i deg selv!
SatNam
Siri
MediYoga lærer & terapeut

Sted; 
Facebook gruppe som heter VårYoga - påfyll av livskraft og vitalitet ~ du slippes inn noen dager før når påmelding og betaling er registrert. 
E-post sendes med bekreftelse og link til gruppen. 

Tidsrom; tirsdag 28. april - torsdag 4. juni     

Dager per uke;
 2 timer per uke i 6 uker - 12 timer 

Oppstart; Tirsdag 28. april kl 1800

Dager & klokkeslett; 
Mandager/tirsdager kl 1800-1900
Onsdager/torsdager kl 0800-0900 


Pris;
 kr 650.- for hele perioden ~ betalingsinformasjon sendes på epost og betales via nettbank. 

 

Det blir en introduksjons sending for dette kurset i forkant - info får du i forkant av oppstart - sendes i Facebook gruppen
Sendingen kan og ses i opptak. 

Alle timene blir liggende i gruppen så de kan gjennomføres når du måtte ønske. Tilgang 2 mnd etter oppstart. 


Påmelding er bindende - meld deg på her

Timene jeg holder er i MediYoga / Medisinsk Yoga ~ les mer her om MediYoga.