Lev Lyst nyhetsbrev mars 2019

 

MediYoga Retreat ~ finn din indre hjertekraft!

 

Kjære deg!

19.-26. mai inviterer jeg deg med på den dypere reise inn i deg selv.

Stedet det skjer er på Kathy’s Island Retreat på Karpathos, Hellas.

Uken vil inneholde;

  • Yoga, pust og meditasjon som bistår deg i å åpne opp dypere inn i deg selv ~ inn i den innerste kraften i deg ~ bakenfor programmeringer, gamle sannheter og trossystem.  Fysisk, mentalt, emosjonelt og sjelelig gir yogaen deg en anledning i å binde alle deler i deg sammen ~ dypere!
  • Undervisning om temaene; Selv-aksept, Selv-respekt, Tillit, Selv-kjærlighet / Egen-kjærlighet, Takknemlighet, Erkjennelse og Aksept, Gi slipp på det som ikke tjener deg lengre for å åpne opp for ditt sanne jeg!
  • Fjelltur/gå turer i vakker frodig vårenergi – energien som hjelper oss i å åpne opp for blomstringen fra frøene som er sådd tidligere! 
  • Utflukt, sol og bad! Påfyll av D-vitamin.
  • Ren og naturlig mat med fokus på blodsukker stabil mat som er veldig viktig for å balansere ditt hormonelle system!
  • Hvile og ro
  • Felleskap og gode samtaler!

 
Alle elementer og innholdet i uken tema er nøkler for å åpne dypere inn i din hjertekraft! Dypere inn i din essens!
 
Er du klar til å ta steget? Kanskje det er akkurat dette du trenger for å gjøre de endringene som skal til i DITT liv! Det er og mulig at du ikke har kontakt med å ser hvilke endringer du trenger å gjøre for å komme deg videre ut i fra der du er i dag. Svaret er i alle fall enkelt ~ sannheten ligger inne i deg! Fra dypet av mitt hjertet er du velkommen med.
 
Les mer her om du ønsker!
 
 
 

 

 

Gratis meditasjonsgruppe på Facebook

 

Fra januar 2018 er dette en gruppe på Facebook hvor det vil bli delt meditasjoner både direkte og fra opptak av Siri i Lev Lyst. Det vil og bli delt artikler og tema som er relevant i den oppvåkningen og endringen vi står i på denne vakre planeten vår. Du og jeg trenger å stå sterkere i vår egen kraft mer enn noen gang. Da trenger vi å vise hverandre vei og være rause i det vi deler, samtidig vise og være veldig bevisst på hva vi bruker energien vår til. Meditasjonene er gratis. 

Les mer her

 

Lev Lyst Workshop og kurs;

 

VårYoga med Siri på Facbook fra mandag 1. april
Les mer her
 
VårYoga med Siri på Geilo fra onsdag 24. april
Les mer her
 
MediYoga & Chakraworkshop på Geilo lørdag 15. juni 
Les mer her