Lev Lyst nyhetsbrev desember 2018


Takk til alle jeg har møtt gjennom året 2018 ~ jeg er evig takknemlig for å få dele med så mange varme, kloke og vise sjeler og medmennesker!
Ønsker deg og dine en fredfull julehøytid med fokus på kjærlighet og alt godt for det nye året 2019!

En takknemlig og kjærlig hilsen

2018 ~ WOW for et år! På alle sett og vis. På min reise gjennom dette året har jeg møtt og fått dele med såååå mange mennesker, som lærer, elev, medmenneske ~ mest av alt som elev ~ jeg er i dypt beundring over oss mennesker med all vår klokskap og visdom. Vi trenge å bruke mer av den  ~ i FELLESSKAP!!

Det har vært et krevende år for mange ~ det har og vært et krevende år for meg. Samtidig i denne krevende tiden har det åpnet seg opp så mye kjærlighet, ydmykhet og dyp innsikt. Jeg ser og hva det har gjort for så mange som jeg har møtt på min vei gjennom året. Spesielt tror jeg de fleste har fått testet seg i relasjoner; sin egen relasjon til seg selv, til familie, kjærester, venner, kolleger, medmennesker og verden ~ relasjon til all informasjon som en kommer i berøring med til enhver tid…. Hvordan skal alt håndteres ? Hvordan ivareta med selv i alt dette nye..?

I denne store evolusjonstid vi lever i på denne planeten ~ enten en er bevisst det eller ikke ~ så er det essensielt med noen gode verktøy for å virkelig stå i sin egen kraft!! Det er så lett igjen og igjen gå i de samme reaksjonsmønstrene (sinne, frustrasjon, sorg, håpløshet, uro, stress..), som ofte er destruktive for en selv og andre. Dette er dype programmeringer som krever ens bevissthet og endre, nettopp gjennom å benytte gode verktøy og teknikker! Jeg sier alltid ~ start med PUSTEN, livskraften ~ lære og øve på å puste dypt så åpner det seg opp inn i kroppen, følelsene, i sinnet og hjertet/sjelen ~ da er det lettere å lytte, ta bevisste valg å roe ned indre uro og stress.

Min dype takk går til alle som våger å åpne opp i seg selv og gå dypere inn i tillit på sin reise ~ inn i dypet av seg selv. Det er ingen enkel oppgave, det handler om å våge å kjenne å komme dypere i berøring med sin egen sannhet ~ ingen andres sannhet.

Jeg fortsetter på min reise og dypdykk i mine aspekter og verdens aspekter ~ jeg er utrolig fasinert av denne tiden vi lever i.. Hvor vi kommer i fra, hvor er vi og hvor skal vi? Det er helt klart en unik mening for hver og en av oss.

Jeg inviterer deg dypere inn i DIN egen oppgave dette livet slik at du kan leve ut mer av ditt potensial å bli mer av den du er ment til å være ~ det er en GAVE.

Det er julehøytid og slutten av dette året 2018, og kanskje det er nå du trenger å åpne denne gaven til deg selv!? Sett av noe egentid til å gå inn i refleksjon, meditasjon, kjenn og observer ~ hva har dette året gitt deg? Hva ønsker du å legge ditt fokus på videre ? ~ lytt til ditt hjerte. Vær og raus og realistisk med deg selv! La det få vokse frem noe helt nytt ~ kanskje det er så enkelt som at du skal legge ditt fokus på å være mer takknemlig, også for din motgang, nedturer og motstand mot forandring. Så til essensen; gi slipp på fortiden, alt som ikke ganger deg lengere ~ da slipper du FRI fra dine egne indre begrensninger! Du åpner opp for DIN indre kraft!

Takk kjære deg, takk til alle som har kommet min vei dette året, takk til min kjære kjære familie, takk venner, takk til Moder Jord og naturen for å være mitt viktigste sted for healing! Takk til meg selv for den enorme innsatsen og veksten min sjel har valgt dette året! Jeg er klar for og ydmykt åpne opp for et nytt år i kjærlighet og takknemlighet.

SatNam

I evig lys og kjærlighet

Siri

 

Året 2019 starter med 2 arrangementer i januar; ChakraWorkshop på Geilo og Yoga og mat i skjønn forening på Storestølen

 

Ta gjerne en kikk på kurs og Retreats Lev Lyst har holdt dette året nedover på siden ~ tusen takk til alle som har deltatt og alle samarbeidspartnere.