Storestølen FjellretreatHei vakre kvinne,

 

Jeg inviterer deg til denne sen-høst helgen og YogaRetreat og krafthelg for kvinner på Storestølen Fjellretreat.  

En helg som vies til DEG som kvinne og den kraften du bærer inne i deg! Den du har tilgang til, og kanskje ikke så ofte vet hvordan du skal stå i, være i, leve i ?

 

Jeg mener og tror at mange av ubalansene vi opplever i våre liv, om det er fysisk, emosjonelt, mentalt ~ gjerne en kombinasjon av alle ~ så er en av hovedårsakene at vi ikke har lært og vet om den indre kraften vår og hvordan leve den ut i dette livet.

 

Vår planet ~ Moder Jord (den feminine kraften) ~ er i stor endring og vil være det i lang tid fremover. Enten du er bevisst det eller ikke. Når du velger å søke mer inn i deg selv og din indre kvinnekraft, komme i berøring med hvem du virkelig er og er ment til å være ~ da er du med på et bidrag som er så viktig. Både for deg selv, dine omgivelser og denne verden. Vit at alt det du gjør og bidrar med i ditt liv påvirker mye mer enn du aner ~ dine tanker, dine handlinger og holdninger, dine følelser ~ om deg selv og dine medmennesker, hvordan du velger å se på denne verden… Er du åpen og mottakelig for å være med å skape endring ut i fra der du er og ditt potensial ?

 

Som kvinne bærer du på en energi og kraft som det er stort behov for  ~ at du velger å leve ut i fra ditt sanne jeg.

 

Kvinner trenger å komme sammen for å skape, våge å være seg selv, bidra på alle vis med sine historier, våge å hvile, KJENNE på den du er.

Denne langhelgen på Storestølen Fjellretreat skal vi benytte yoga, meditasjon, naturen, ren og naturlig mat, hvile og felleskap som redskap for å komme i dypere kontakt ~ inn i deg og din kraft, din hjertekraft <3

 

Les gjerne mer her og meld deg på innen 8. oktober om du ønsker å delta. Klikk her 

 

 

Varm kvinnekraft hilsen fra hjertet

 

Siri
Sommeren 2018 ~ en vakker magisk foss rett ved Storestølen